Om oss

De fleste av oss verdsetter brød i kostholdet høyt. Enkel tilberedning, næring og metthet har medført at brød har fått høy rang som mat. MannaVita har spesiell teknologi for produksjon av brød og produkter med god helseeffekt, fordi helse er det viktigste.

Hvorfor er våre brød og produkter et sunt valg for deg?

Fordeler med Sunt & Godt brød og produkter er bruk av Spiret økologisk korn. Spiret korn har en positiv virkning på fordøyelsessytemet og bidrar til å holde tarmen ren samtidig som det er rikt med beskyttende antioxidanter, mineraler og vitaminer.

⁃ Sunt & Godt brød og produkter er lettere for kroppen å fordøye, fordi Spiret økologisk korn blir fordøyd som om det er en grønnsak.

⁃ I det ferdige brødet bevares et balansert kompleks av næringsstoffer fra det spirete kornet, som ikke males, men brukes hele.

⁃ Vårt spiret korn øker hemoglobin som fører til mer oksygenopptak, forbedrer funksjonen til hematopoiesis, prosessen hvor kroppen produserer blodceller.

⁃ Vårt spiret korn stimulerer stoffskiftet, normaliserer fordøyelsessystemet, og har også en gunstig effekt på tarmens mikroflora.

⁃ Vårt spiret korn hjelper til med å normalisere vekten og forbedre tarmfunksjonen, og er også nyttig for forebygging av hjerte og karsykdommer.

– Spiret korn er sunt. Spiring foråsaker en fordelaktig endring i de forskjellige næringsemnene. I følge forskning ved University of Minnesota, USA har spiring også økt den totale næringsmengden. Spiret hvete sett i forbold til ikke spiret hvete. 

Vitamin B2 (riboflavin): øker 315% Vitamin B3 (niacin): øker 66% Vitamin B5 (Pantathenic): øker 65% Biotin: øker 111% Folsyre: øker 278% Vitamin C: øker 300% Dette fenomenet er ikke begrenset til hvete. Alle kornsorter gjennomgår denne typen kvantitative og kvalitative forandringer ved spiring. Spiret korn fremmer næringsinnholdet og fordøyelsesprosessen.

5/5
Dette er det beste brødet jeg noensinne har smakt. Etter å ha brukt det, ble fordøyelsen bedre.
Mila Kunit

Økologiske produkter

biologiske/økologiske høykvalitetsvarer

Handlekurv