Pizzabunn med tomatsauce

Enkel og naturlig godt. Nesten som i Vikinger tid.

Dette er en pizzabunn med spiret speltmel, olivenolje og tomatsauce.

Passer for deg som helst vil ha på egen tilbehør. Om det er bare hvitløk eller forskjellige grønnsaker,… Det er bare fantasien som setter grensen.

Holdbarhet:
Frossen – ca. 6 mnd. (merket på en egen holdbarhetsetikett)
Tinet – opp til 1 uke i kjøleskapet

Tilberedning:
1. Varm opp ovnen til 180°C
(Varmluftsovn til 175°C).
2. Ta av plasten – legg på egen tilbehør.
3. Sett pizzaen på rist midt i ovnen.
4. Stek i 10-15 min til pizzaen har fått seg en gyllen farge.

Ingredienser:
Bunnen:

  • spiret spelt (80%)*
  • hvetemel*
  • gjær, vann
  • melasse*
  • havsalt

Pålegg:

  • tomatsauce*
  • olivenolje*

*=økologisk

Kan inneholde spor av mandler eller sesamfrø.

Kategori:

Enkel og naturlig godt

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pizzabunn med tomatsauce”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Handlekurv