Enkel og naturlig godt
Pizzabunn med tomatsauce
Enkel og naturlig godt. Nesten som i Vikinger tid.
Dette er en pizzabunn med spiret speltmel, olivenolje og tomatsauce.
Passer for deg som helst vil ha på egen tilbehør. Om det er bare hvitløk eller forskjellige grønnsaker,… Det er bare fantasien som setter grensen.
Holdbarhet:
Frossen – ca. 6 mnd. (merket på en egen holdbarhetsetikett)
Tinet – opp til 1 uke i kjøleskapet
Tilberedning:
1. Varm opp ovnen til 180°C
(Varmluftsovn til 175°C).
2. Ta av plasten – legg på egen tilbehør.
3. Sett pizzaen på rist midt i ovnen.
4. Stek i 10-15 min til pizzaen har fått seg en gyllen farge.
Ingredienser: | |
Bunnen:
Pålegg:
*=økologisk Kan inneholde spor av mandler eller sesamfrø. |
Reviews
There are no reviews yet.